Tandartsen Gennep

Tandartspraktijk Rikken

Tandartsen Gennep
Neem vandaag contact op

Adres
Pr. Margrietstraat
 
9
Plaats
6591 GC  Gennep
Telefoon
0485 511 325
E-Mail
balie@tandartspraktijkrikken.nl
Website
www.tandartspraktijkrikken.nl

Informatie

Vier tandartsen, vier assistentes, twee mondhygiënistes en een preventie-assistente willen er alles aan doen om u te helpen om op een kwalitatief goede manier aan uw mondgezondheid te werken. We doen dat graag in een open en ontspannen sfeer. We willen u moderne no-nonsense mondzorg aanbieden, afgestemd op uw wensen. Met het uitbreiden van de werkzaamheden van onze mondhygiëniste en preventie-assistente willen we nog meer nadruk leggen op het voorkómen van problemen in de mond. “Tanden voor een leven lang!” Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen. Contactgegevens en spoedgevallen Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer. Patiënt worden Wij nemen nieuwe patiënten aan, inschrijven kan via de website. We spreken Nederlands / We speak English In ons pand aan de Prinses Margrietstraat, waar wij sinds 1980 onze praktijk voeren, hebben zich in de loop der jaren heel wat, niet altijd even zichtbare, veranderingen voltrokken. Onze cliënten zijn veranderd, de zorgvraag is niet meer dezelfde, de tandheelkunde is ontwikkeld en wij zijn hier in meegegaan. Wat niet is veranderd is onze wil om mee te veranderen, de zorg op een hoger niveau te brengen en ons plezier in het vak, het team en vooral onze patiëntenkring te behouden. Daar staan wij voor!

Keywords Bleken van tanden, Cosmetische tandheelkunde, Kindertandheelkunde, Kleine kaakchirurgische ingrepen, Mondhygiëne behandelingen, Spoedeisende behandeling, Begane grond, Sealen, Vullingen vervangen, Mondhygiënist aanwezig, Facings, Fluorbehandeling, Implantaten / Implantologie, Kaakgewrichtsklachten / Gnathologie, Kronen en bruggen, Kunstgebitten / protheses, Periodieke controle, Poetsinstructie, Tandsteen verwijderen, Tandvlees / Parodontologie, Wortelkanaalbehandeling / Endodontologie, Zenuwbehandeling.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Openingstijden kunnen afwijken, voor actuele informatie en het maken van een afspraak kunt u het beste tijdend kantooruren contact opnemen met de praktijk

Categorieën

Tandartsen
0485511325 0485-511-325 +31485511325 09008602 0900-8602 +319008602

Kaart Pr. Margrietstraat

Loading map...